čtvrtek 29. června 2017

I LOVE Fashion Cleo (CZ)

Občas se člověku namane zcela neočekávaná příležitost, kdy se k němu dostane panenka, o které už ani nepředpokládal, že ji někdy mít bude - a to je případ mé I love Fashion Cleo. Dostala se ke mně nikoli nová a nikoli kompletní, takže dnešní článek nebude až tak detailní, fotky v krabici nemám, takže přejdeme rovnou ke Cleo.


Cleo má krásné jemné černé vlasy (saran), v předu na ofinku, zbytek stažený do koňského ohonu.
Vpředu a v ofině má tyrkysové pramínky.



Ale spodek vlasů je jen černý







Jinak má Cleo své standartní šedozelené oči (se zeleným a žlutým odleskem), pod očima stříbrné oční stíny, nad očima tyrkysové a nad nimi třpytkové zelené. (Byly by mnohem hezčí, kdyby nebyly natištěné tak strašně vysoko, nebo alespoň byly natištěné rovně).
Rty má krásně temně rudé, s barevným přechodem, stejně, jako to měla i Basic Cleo (po ní ještě indonézská verze School Out Cleo a jiná už ne). (Taky by byly mnohem hezčí, kdyby nebyly tak špatně namalované)





Jako každá ze serie "I <3 Fashion" k sobě i Cleo má tři kompletní outfity a spousty doplňků - ke mně se ale Cleo dostala jen tak, jak vidíte na obrázku: jedny boty, jedny šatičky, pásek a jedny náušnice. Nicméně šťastnou souhrou náhod se ke mně před časem dostaly další dva oblečky, které k ní patří, takže tady jsou na fotce na Toralei, které prostě seknou.


Obleček č. 1: Jedná se o pískově žluté tílko se svislými čarami a s hieroglyfy. K tomu je růžová metalická minisukně s motivem obvazů a černé bolerko s černo-zlatým lemování. K tomu by měl správně patřit ještě takový zlatý pásek, černé boty (stejné, jako má Skull Shores Cleo, jen v poloprůsvitné černé) a trjúhelníkové náušnice (jako má Cleo I <3 Shoes, jen v tyrkysové).

Obleček č. 2: Overal s jedním dlouhým rukávem s motivem obvazů. K tomu mi chybí jeden volný obvaz na zápěstí, tři zlaté trojúhleníkové náramky (jako má Cleo I <3 Shoes, jen ve zlaté), jeden průhledný zelený kruhový náramek (asi jako má Ghouls Rule Cleo, jen v průhledné zelené), zelené kozačky (jako má Ghoulia z balení se scooterem, jen v tyrkysové a se zlatě domalovanými lebkami), sluneční brýle (jako má Gloom Beach Cleo, jen v černé), pásek (jako má basic Cleo, jen v poloprůhledné černé), zaltá kabelka (jako od Picture Day Cleo, jen celá ve zlaté) a taková ozdoba křížem přes prsa, docela podobná té, co má basic Cleo.


Obleček č. 3: je ten, který má Cleo na sobě - u toho mi chybí jen šedý průheldný náhrdelník ve tvaru hada (šedá poloprůhledná verze toho, co má Mad Science Cleo).

Základem tohoto outfitu jsou vertikálně pruhované šaty s dlouhými rukávy, které jsou přepásány zlatým páskem. Šaty mají stejně široké pruhy v černé a vzorované tyrkysové barvě (tyrkysová má na sobě motivy obvazů). Pásek je jako z prvního fashion packu od Cleo, jen ve zlaté.



Šaty mají douhé rukávy, na konci trochu rozšířené a s užší manžetou. Navíc má Cleo úplně jiný typ rukou, než mívá Cleo obvykle, nebo než mívá Cleo, když má jiné ruce (některé serie vyšly s "modifikovanýma" rukama - např. Gloom Beach, ta byla první, nebo třeba 13 Wishes)



Normálně má Cleo "nenormální" tvar rukou takovýhle, jako jsou ty dvě světlejší ručky (ta tmavší je normální ruka od Clawdeen).



Tvar, který má I love Fashion Cleo je podle mě stejný, jako změněný tvar u Frankie, čili třeba Gloom Beach (na obrázku přemalovaná)


Boty má stejné, jako Ghouls Rule Cleo, jen celé ve zlaté.


Je to trochu jiný odstín, než mají tyhle boty, taktéž celé zlaté, v porebootovém fashionpacku pro Cleo - pro porovnání






Stejně zlaté, jako má boty, má Cleo i náušnice - ve tvaru křídel, stejné, jako má I love Shoes Cloe, jen ve zlaté.







Žádné komentáře:

Okomentovat