pondělí 26. června 2017

Monster High Dance Class Howleen Wolf (+ Coffin Bean Frankie) (CZ)

Dnešní článek se nebude zabývat jen jednou panenkou, ale budou tu hned dvě naráz - protože Coffin Bean Frankie se ke mně dostala už bez oblečení, bude tu ejn takový malý exkurs o panence samé a protože mi to přišlo málo na samostatný článek, tak sjem se rozhodla to připojit k článečku o Dance Class Howleen.

Takže začneme s Howleen

Dance Class je jedna z "levnějších sérií" - má úzkou krabici, ve které je jen panenka s pár doplňky (vlastně jen šperky a kabelka) a nemá ani stojánek, ani hřebínek. 


Na zadní straně vidíme, že krom Howleen vyšly v téhle serii i Operetta, Lagoona a Robecca. Krom samostatných krabic vyšla i velká krabice, kde bylo pět panenek: Operetta, Robecca, Lagoona, Rochelle a Gil.


A tady už je Howllen z krabice. Jak vidíte, má na sobě jen overal, k sobě boty, pásek, má jednu náušnici a kabelku ve tvaru kazeťáku.


Howleen má růžové vlasy, stejně jako všechny ostatní, krom její basic verze. Má nakroucenou ofinku a dva culíčky s roztomilými kudrnami. Vlasy jsou jemný, lehký kanekalon, takže si to dělá, co chce.

 Oči má Howllen oranžové, jako obvykle. Stíny má světle růžové, hnědé a stříbrné, ne moc výrazné, rty má tlumeně růžové a jsou jí vidět tesáčky (a ta moje má pusu odřenou).


V levém uchu má Howleen žlutou náušnici ve tvaru spínacího špendlíku (není zavírací, je rozpojený). To je její jediný šperk.


Na sobě má overal. Sice to vypadá jako body a legíny, ale je to jeden kus. V zadu to má zapínání na suchý zip.



 "Body" je světle modré s růžovým lemováním, jen přes jedno rameno. Na sobě má tištěný vzor šipek a otisků pacek.


"Legíny" jsou čermé, pod kolena, s modrým lemováním dole. Na sobě mají potisk červených a modrých pacek.


Přes overal má jasně růžový pásek, v zadu na zapínání na čep, který je jako několik spojených spínacích špendlíků a k tomu sluchátka se šňůrou. Sluchátka jsou ale úplně placatá. Ze strany mají otisk packy.



Na nohou má Howleen modré twenisky se stopami po spárechna klínku. Jsou na ze strany malé Skulette a mají růžově nabarvené tkaničky.



Jako všechny ostatní Howleen je samozřžejmě i tahle menší, má i menší nohu a má i spáry s drápy.



A teď ještě k Frankie.

Jak už bylo řečeno, dostala se ke mně nahatá, tak jsem ji musela obléknout. Vzhledem k tomu, že má žluté pramínky ve vlasech a jasně růžové rty, hledala sjem něco s touhle kombinací - a našla tričko, sukni a boty od skládacích Bratzillaz, Tričko je jí trochu větší, ale kupodivu jí velice sluší.


Jediné, co Frankie zbylo z jejího původního setu je ježlutý náramek s jizvou (několikrát použitý vzor, tenhle je pokud vím jediný žlutý).


Žluté má Frankie i vlasy v úplně spodní vrstvě. Normálně to moc není vidět, tak to vyžadovalo trochu kreativní přístup k fotografování.


Jinak má Frankie vlasy bílé s pár tlustšími černými pramínky, hezky je to vidět zeshora.






Krom toho má trochu podivně sestříhanou side ofinku (alespoň ta moje má jeden černý pramínek dlouhý jen pár milimetrů a když se trochu rozcuchá, tak to divně trčí; není to, že by jí to předchozí majitel ostříhal, alespoň předpokládám, protože když ke mně dorazila, měla vlasy ještě nagelované a všechno drželo pohromadě).


Jinak má Frankie jasně růžové rty a jemně modrozelené, třpytivé stíny. Je celá taková jemná a roztomilá. Původně jsem si ji koupila na předělání, protože byla za hezkou cenu . Je hodně podobná piknikové Frankie, která je také taková "sladká", ale asi se mi nakonec víc líbí vlasy od Coffin Bean, tak možná nahradí piknikovou v mé sbírce.

Žádné komentáře:

Okomentovat