čtvrtek 27. dubna 2017

Ever After High: basic Melody Piper (CZ)

Melody Piper je dcera krysaře (ten se v angličtině jmenuje Pied Pieper) a u nás v obchodech bohužel nebyla. Když jsme jeli do Německa, doufala jsem, že ji tam seženu, ale nebyla bohužel ani tam - a tak jsem ji na několikátý pokus musela ukořistit na ebayi z Británie. Naštěstí (na rozdíl od předchozí panenky, kterou mi pošta ztratila) dorazila v pořádku. Prostě... vzheldem k tomu, že krysař je jedna z mých nejoblíbenějších pohádek, tak jsem ji prostě mít musela.

Takže slečna krysařová ještě v krabici






A ještě detail na obrázek


Dříve k sobě everky (minimálně v základní verzi) mívaly deníček v podobě záložky, ale jak Mattel fláká všechno (tahle verze nemá ani hřebínek ani stojánek, samozřejmě), tak tahle má pouze kartičku - v krabici ještě s obří upozorňující šipkou, která hlásá "obsahuje příběh". No, usuďte sami...




Toliko k příběhu. Jen bych ještě upozornila na tu nádhernou iniciálu M



Ale teď již k samotné panence



Melody má tmavší odstín, o něco malinko tmavší než Cerise, ale ne zas tak moc, jako třeba Justina. Má bílé vlasy střižené na ofinku a v nich tmavě červené pramínky (obočí má ovšem hnědé). Vlasy má pod zadek.


Oči má šedofialové, ve stejné barvě má i stíny, a barva rtů odpovídá tmavší barvě pramínků ve vlasech. Má trochu jiný tvar hlavy (tj. její hlava má tvar, na rozdíl od ostatních), takže má takový jakýsi úšklebek a vytváří to trochu i dojem přivřených očí.


Na sobě má Melody něco, co vypadá jako žluté třičko s potiskem, dole do dvou malých šosů po stranách, a přes ně má jakoby černou vestu s širkokým límcem se stříbrným lemováním



a k tomu červenou sukni s potiskem (v těch vzorech jsou houslové klíče), dole s jasně žlutým lemováním, které ladí s tričkem.



Ovšem celé je to jen jeden kus oděvu



Jako doplňky k sobě má stříbrný nákrčník




černý náramek v podobném stylu


A pásek, který se tváří jako dva pásky přížem přes sebe, s houslovým klíčem a s notami



Jako správná drsňačka má Melody na levé noze tetování



A k tomu vysoké černé kožené boty s houslovým klíčem místo podpatku a s pár řádkami notového zápisu na platformě




A k sobě má ještě kabelku, která vypadá jako mixážní pult. Ucho má poněkud zvláštní tvar, ale ráda bych upozornila, že i když to není téměř vidět, tak ten medailonek nahoře je znak EAH.







S tím mixážním pultem - a tím, že je DJ - souvisí ještě jeden její doplněk, a to sluchátka. Jsou černá a plná spousty detialů, trocha barvy by jim neuškodila.




Sluchátka má přidělaná gumičkou k hlavě (nahoře na hlavě má malé plastové T a kolem toho je to omotané). Navíc si můžete všimnout, že zrovna moc vlasů tedy nemá...



Žádné komentáře:

Okomentovat