pátek 7. dubna 2017

Monster High Amanita Nightshade (CZ)



Amanita Nightshade vyšla spolu se sérií Gloom and Bloom, ale nebyla přímo její součástí. Přesto její krabice vypadá velice podobně, jako u "Deluxe" Edice Gloom and Bloom Cleo a Jinafire. Jenom má na přední straně na průhledné folii ve stříbrné barvě vyvedený "podpis" Amanity.




A tady máme Amanitu v celé její kráse. Amanita je "corpse flower", tak trochu "fleur du mal", kdybychom měli paprafrázovat. Podle příběhu je to "zlá" květina, která se probouzí jednou za 1500 let. Má ráda party, módu a má pár nevyřízených účtů s Cleo de Nile, od které si při svém předchozím probuzení půjčila nějaké šaty.


Protože je Amanita ve své podstatě květina, tak je jako Venus celá zelená. Upřímně, ona celá tak trochu vypadá jako vypadá jako "goth" verze Venusky. A protože je to květina, tak pozadí krabice je uděláno jako skleník. A protože je to marnivá květina, tak je skleník plný jejích fotek. A protže jak víme, Lorna se velice ráda objevuje na cizích fotkách, tak je i na jedné s Amanitou.



Má fialové oči, fialové obočí, světle fialovou rtěnku, a tmavě fialový melír v tmavě modrých vlasech.


Kolem očí má malování s motivy listů.




Ve vlasech má Velkou černou ozdobu ve tvaru květiny se šlahouny



Má černé náušnice s motivy šáchoru.



černý má i náramek s ostny


A i náhrdelník (z větší části skrytý pod svrchními šaty) ve tvaru šlahounů



černou má i kabelku s květinami, která se dá otevřít



černé má i boty, které na sobě mají motivy listů a šlahounů. Na noze příliš nedrží. Na kotnících má přicvaknuté ozdoby s vělkými květy a šlahouny. Poněkud extravagantní kousek, ale sedí k ní a zapadá i do serie, ke které patří.




Jako další doplněk k sobě Amanita, coby správná moderní ghoulka, která drží krok s dobou, má i iCoffin




Na sobě má Amanita vlastně dvoje šaty. Spodní minišaty bez ramínek mají spodek, tkerý vypadá jako koženková minisukně a vršek zelený s černým tiskem listů, ale ve skutečnosti je to jeden kus, ne dva.


Vrchní šaty jsou z poloprůhledného materiálu se zdobením a černým krajkovým lemem na rukávech a u výstřihu



Vpředu jsou šaty s širokým rozparkem a kolem dokola mají několik cípů, které jsou odděleny fialovými ozdobami. Šaty jsou světle fialovošedé a na sobě mají černé a zelené rostlinné motivy



Zezadu mají šaty dost široký rozparek, jako by měla mít ocásek.


A ještě pár fotek na závěr





Žádné komentáře:

Okomentovat