pátek 21. dubna 2017

Ever After High Mira Shards (mladá zlá královna) (CZ)

Tak jsem se konečně dočkala. Moje dlouho vytoužená everka - Mladší verze Zlé královny, alias Mira Shards. U nás v obcodech se samozřejmě neobjevila - i když naprosto netuším proč, když má na krabici i české nápisy. Moc mě mrzí, jak Mattel u nás zazdil Monster High z větší části (jako třeba u Great Scarrier Reef, kde vyšlo 9 panenek a Mattel jich sem pustil jen 5) a že Ever After High tu zazdil docela (což se není čemu divit, když obyčejnou edici "základních" panenek bez stojánků a bez doplňků nabídnou za 900, tak se asi nemohou divit, že to nikdo nekupuje, že?). No nic, zpět ke Zlé královně.

Mira v krabici (ano, můžete zcela jasně viddět české nápisy - grrrrrrr)



A detail na úžasný boxart Miry



A teď už Mira venku z krabice




A detail obličeje. Mira má krásně tmavě fialové rty, fialové oči i oční stíny



Na hlavě má korunku/čelenku, která je vzadu na zapínání, je celá z měkkého plastu, a k hlavě je přidělána třemi plastovými Téčky.


Náušnice jsou obyčejnější, než by si podle mého zasloužila.
Vlasy má nahoře růžovofialové, dole s fialovými pramínky. Prostě nádherná barva! Má je staženy do ohonu, vpředu má malou vycpávku, aby jí tam udělala "vlasový hrbol" (či jak se to řekne česky).





Na sobě má Mira černobílé šaty s vrstvenou sukní, přes ně má ozdobné "brnění" a pásek.



Brnění je také z měkkého plastu a celkem dobře drží i bez přidělání gumičkami.


Pásek je čistě černý, ne stříbrný s patinou jako korunka a brnění, a je také (celkem zbytečně) přidělán na panence gumičkou. Vrchní sukýnka je černá, tylová, s gumovým potiskem, pod ní je čistě bílá sukýnka, a pod ní vykukuje černostříbrná spodnička, která má tylový vršek.



A teď trochu hambatá fotka spodní sukénky



A šatečky bez pásku a brnění



Na obou rukou má Mira něco mezi prstýnky, náramky a rukavicemi. Příliš to nedrží tam, kde má (ani když to má přidělané gumičkami) a nemůže kvůli tomu moc ohýbat zápěstí.



A nakonec boty. Celé černé a dračí. No nejsou úchvatné? Bohužel, ten plazící se tentononc bez přidělání gumičkami nedrží ani trochu.



Žádné komentáře:

Okomentovat