středa 24. května 2017

Ever After High Spring Unsprung Holly O'Hair (CZ)

Ačkoli se mi Everky nelíbí zdaleka tolik, jako Monsterky, tak jsou i určité výjimky. Holly mi celkem učarovala - a to prozatím ve většině svých edic. Navíc poslední dobou mají Everky mnohem detailnější a nápaditější oblečky a doplňky než Monsterky. A série Spring Unsprung (u nás vyšla jako "Bouřlivé jaro") je jedna z nejodvážnějších.

A tady je Holly. I když se mi všechny, které v té serii vyšly, líbí, tak Holly je z těch základních nejlepší. (Jinak samozřejmě vede kočka, ale ta je u nás v podstatě nesehnatelná. A nejen u nás).




Celá serie se vyznačuje takovým trochu "slovanským" nádechem - to dělají ty vysoké boty v kombinaci s výraznými barvami a velkými květinovými korunkami.




Holly je dcerou Lociky, takže její největší předností jsou krásné, dlouhé, nádherně zrzavé vlasy. Jinak je laděna do levandulové a purpurové - a takové má i pramínky ve vlasech.



Holly má vlasy až téměř ke kotníkům



Jinak má pod korunkou pěšinku na straně a část vlasů stažených dozadu.




Holly má jako všechny ostatní v téhle sérii temnější líčení - u ní jsou to výraznější růžovofialové stiny a tmavá rtěnka (ta moje má navíc ještě takový malý knírek :D)




Na hlavě má čelenku s vekými květy




Ačkoli má čelenka po stranách díry a je přidělaná k hlavě plastovými T (které naštěstí má zezhora kuličku a ne další T)



tak z nějakého důvodu je ta čelenka ještě přidělána v průhledné plastové věci, která je dalším plastovým Tčkem předělaná k hlavě. Naštěstí se dá ta plastová věc odstříhnout a vytáhnout, aniž by se nějak muselo moc hýbat s čelenkou nebo se nějak moc pocuchal účes. Naprosto nechápu, proč tam ta věc je, když to i bez ní drží naprosto skvěle.



K čelence dokonale ladí i... no... správný výraz je asi "květinový límec".


 Takhle to vypadá, když se to z panenky sundá.



A v přesně stejném stylu jsou i její vysoké boty.



Holly má na sobě lehce extravagantní model, na němž dominuje světle levandulová, černá a bílá s motivem květů. Svršek vypadá jako tričko, přes které má šaty s velkým výstřihem, ale je to jen jeden kousek. Rukávy jsou lehké, trochu delší než k lokti, ale téměř po celé délce rozstřižené. Sukně je vzadu dlouhá, v předu trochu přes sebe, ale krátká, je dvouvrstvá - nahoře má fialovou látku s motivem větviček a květů a dole je černý tyl.


Protože je sukně vpředu dost krátká, má pod ní Holly výraznější vzorované legíny s motivem copů.



A nevím proč, ale má pod nimi ještě jedny igelitové kalhoty. Trochu to ve mně hlodá a doufám, že ty legíny nebarví.


Nicméně mi přijde, že ty legíny moc nejdou k těm šatům, tak jsem jí je sundala a nechala ji hambatou, jen tak, ale myslím, že to až tak moc nevadí, sukně je dost dlouhá i bez toho, pokud moc nefouká vítr.


Vše je doplněno nezbytnými "jarními" doplňky ve zlaté barvě:
 náušnice v podobě větvičky s květy


náhrdelník s kvítky


Pásek s motivem zlatého copu (je to přeci jen dcera Lociky, že?) a květů
 

A naprosto dokonalý motýlkový prstýnek. Až mi přijde strašně líto, že děti 90% těch prstýnků ztratí dřív, než by řekl švec.

Jediné, co se zlaté barvě doplňků vymyká je černý náramek s větvičkami.

 
A květinová kabelka-psaníčko, která se barevně k jejímu outfitu vůbec nehodí a působí trochu jako pěst na oko (kdyby alespoň měla domalované nějaké detaily v bílé, černé a levandulové, ale takhle působí strašně lacině, až jako ty kabelky, které mívají fakie)


Žádné komentáře:

Okomentovat