pátek 26. května 2017

Frightfully Tall Draculaura (CZ)

Poté, co Mattel přišel s velikou Gooliope, která by měla být obryně, vydal nakonec i 17 palcové "basic" verze čtyř charakterů - Frankie, Draculaury, Clawdeen a pak ještě Elissabat (netuším, proč zrovna Elissabat, proč nevydaly nějakou další ze základní šestice, které by pravděpodobně měly mnohem větší úspěch). U nás se sehnat nedaly, a já je zoufale sháněla, ale nikde, ani v zahraničí, se mi nepoštěstilo. Až nakonec loni v prosinci se mi podařilo ukořistit Frankie a Elissabat. A pak se konečně najednou objevily v Dračiku.

Takže tady je: Draculaura. Je to ta verze, kdy jsou panenky v krabici skrčeny tak, jako byla první edice Gooliope. Krom toho vyšla ještě "vysoká" krabice, kde panenka normálně stojí (takovou mám Frankie a Elissabat, viz jejich samostatné články)





A tady už je venku


Celkově vzato, vypadá Draculaura téměř stejně jako její původní vydání (resp. jako poslední reedice, v úzké krabici, bez deštníku a bez mazlíka, s růžovým stojánkem - to znamená, že má takové "lacinější" verzi oblečení).

Drákulka má černé vlasy s růžovými pramínky, do dvou culíčků, s ofinkou. Jak byla přidělaná v krabici, má účes docela pocuchaný.



Má velké fialové oči, růžové oční stíny (s velkou vrstvou třpytek) a oproti původní verzi má mnohem světlejší rtěnku (a i jiný tvar očí, celkově je taková roztomilejší).



Náušnice má ve tvaru bílých spínacích špendlíků


Náhrdelník nemá průhledný, jako původní vydání, ale alespoň je částečně nabarvený na stříbrno, aby to nebyla taková velká masa.


Na sobě má Růžovou halenku bez rukávů, s bílou vsaďkou s krajkovým fiží u krku a s černými síťovými rukávy s bílými síťovými manžetami. Knoflíky nemá ani našité, jako původní vydání, ani natištěné, jako poslední reedice, ale má nalepené dvě takové kovové puklice.



K tomu má bílou krátkou sukni (pásek má růžové lemování), ale není ani skládaná, ani nabíraná, a nemá ani síťovou spodničku. K tomu má černé síťované punčocháče pod kolena.


Sukýnka má všitý kousek černé stužky, aby jí nelezla nahoru. (Trochu hambatá fotka, což?)


K tomu má růžové vysoké boty s nabarvenými tkaničkami a černým srdcem nahoře (původní vydání mělo stříbrně vybarvené srdce s černým olemováním a stříbrné podpatky a podrážky).




Žádné komentáře:

Okomentovat