pondělí 14. srpna 2017

Ever After High Epic Winter Pixies: Veronicub (CZ)

Poté, co jsem je tu marně vyhlížela už přes rok Ever After High Pixies  a už už jsem uvažovala, že si je objednám ze zahraničí za nemalý obolus, tak se tu najednou zjevily v Dráčikovi. A dokonce i ve slevě. Takže tady je medvíďátko: Veronicub.



Foxanne a Veronicub jsou dvě potvůrky z posledního Ever After High filmu "Epic Winter". Moc velkou roli tam nehrají, jen sem tam vypomůžou hlavní hrdince, obzvláště se zavazováním bot. Foxanne je sněžná liška, Veronicub je polární medvídě.




Krabice je velká jako ty novější krabice od "úsporných" edic Monsterek a Everek, ale potvůrky jsou tam přidělány výš, než normální panenky, takže to na první pohled nevypadá, že jsou o tolik menší.

Krabice má z boku ledové krystaly.


A krásně zpracovaný je i vnitřek krabice s ledovou plání a s Crystaliným zámkem v pozadí.


Takže k Veronicub:



Veronicub má světlounce růžovou pleť, hnědé oči, hnědé a růžové stíny. I když má růžové vlasy, černé a hnědé řasy a jinak je růžová, má hnědé obočí. Pod levým okem má dva otisky medvědích tlapek. Rty má růžovooranžové a vytvarované do lehkého úsměvu. Má černě namalovaný čumáček.



Vlasy má Veronicub růžové, s pár bílými a blýskavými pramínky v pěšince. Je to průměrně kvalitní nylon. má je ostříhané pod ramena a rozpuštěné... ale okudlané je má stejně strašně, jako Foxanne.


Na hlavě má růžová "chlupatá" medvědí ouška - a to i přesto, že má na hlavě ouška lidská.



Ouška nejsou na čelence, má je přímo v hlavě, stejně jako Foxanne. Jsou na dvou čepech a asi by se daly vyndat, kdyby po tom někdo toužil, ale zůstala by po nich díra - a vzhledem k tomu, že na obrázku je vidět, že vlasů nemá zrovna moc, tak to asi bude vidět.


Kolem zápěstí má "kožešinové oteplováčky" z perleťově lesklé umělé hmoty



Je vzadu jsou rozdělené


Veronicub má na sobě krátké šaty bez rukávů, dole do obloučků. Jsou fialové a na nich jsou bílé siluety ledních medvědů, modré a růžové rampouchy a vločky.Jak můžete vidět na obrázku zezadu (u popisu vlasů), zezadu jsou jen fialové.


Boty má kotníkové, tmavě modré, s medvídky (zespodu s nápisem EAH)


To by k Veronicub bylo asi tak vše. Nechám tu ještě porovnání a trochu detailnější amatomii focenou s Foxanne, ale pokud už jste článek o Foxanne četli, nenní tu už nic nového.


Takže tady je Foxanne bez šatů


Klouby má jen v ramenou a v kyčlích. Kolena nejsou ani cvakací. Ruce nejdou dát ani do strany, jen dopředu. Nohy naopak dovede dát od sebe víc než nové monsterky, takže je poněkud stabilnější. Ale i tohle je maximální poloha.


Tady je v porovnání s normální Everkou


Nožičky má malinké a dost prohnuté.



Tady v  porovnání s nohou od Blondie


Ručičky má každou jinak tvarovanou




Je opravdu škoda té pohyblivosti - kdyby alespoň v kolenou se hýbala! Ale takhle mi i za těch 150 korun, co stojí, přijde dost drahá - v podstatě žádné doplňky, s nikým si nemůže ani půjčovat šaty ani boty, vlasy nic moc kvalitní a šíleně okudlané, malování mizerné.

Žádné komentáře:

Okomentovat