středa 23. srpna 2017

Monster High Sweet Screams 2: Abbey Bominable (CZ)

Po dlouhém a dlouhém hledání a všemožných peripetiích se mi podařilo získat i poslední ghoulku z edice Sweet Screams - Abbey. Samozřejmě jsem ji ulovila až vybalenou, takže ani tentokrát žádné fotky krabice.

Takže tady je - Sweet Screams Abbinka v celé své kráse.



Série Sweet Screams se celá točí kolem "sladkých nočních můr", takže vše se točí kolem různých sladkostí a cukrovinek.

Ghoulia má bílé vlasy s tmavě fialovými, tmavě růžovými a černými pramínky a s trochou těch třpytivých nitek. Vlasy má nechané volně a jeden pramen má na jedné straně obličeje kratší, nechaný ajko side-ofinku. Má fialové obočí, které přechází ze světlejšího odstínu do tmavšího.
Rty má fialové s nádechem do stříbrna (tesáky nesmí chybět!), oční stíny má tmavě tyrkysové a fialové, řasy má černé (na jednom místě zakroucené) a pod pravým okem má fialovou slzu. Oči má fialovo-tyrkysové, místo obyvklé světle fialové.



Náušnice má každou jinou - růžové a modré obrácené kelímky se zmrzlinou (kopeček, který se roztéká a kape je ve tvaru Skulette)

Ve vlasech má čelenku z lehce průhledného fialovorůžového plastu se čtyřmi roztékajícími se kornouty se zmrzlinou (stejné jako má na náušnicích). Čelenka je přichycena průhlednou gumičkou a na obou stranách zastrčena pod vlasy.




Kopečky se zmrzlinou má i na botách. Stejně jako ostatní panenky z téhle série má každou botu jinou. Ty její jsou střevíčky na platformě z lebkových kopečků zmrzliny - jedna světle tyrkysová, druhá fialová - , podpatek je jako černý kornoutek a tři zmrzlinové lekopečky jsou i v předu na botě - v opačné barevné kombinaci, než na platformě.  Do bot má bílé krajkové podkolenky.



Ve tvaru zmrzlinového poháru je i její kabelka (jejíž fotku sjem si zapomněla nahrát na blog, tak ji doplním, až si vzpomenu).


Pár lebkopečků má i na pásku.

K pásku ladí i světle modrozelený límec, který je doplněn pro Abbey nepostradatelnou kožešinkou v tmavě fuchsiové barvě.






A takhle to vypadá, když se to sundá


 A takhle vypadá Abbey bez toho


Šaty jsou v jednom kuse. Vršek je z takové jakože lakované koženky, bílý, se světle modrozelenými ornamenty a s černými ramínky.



K tomu má Abbey balonkovou fialovou saténovou sukni s potiskem... párečků? Banánů s polevou? Ne, nemám tušení, co to je...






Sukně je podšita bílou síťovinou, aby držela tvar.




Fialový a s motivy kopečků-lebek má i spirálový náramek





Na druhém zápěstí má náramek se stejným motivem a barevou, jako má na vršku šatů (ten je v celku, takže na sundání se musí sundat ruka).




Sweet Screams Abbey má - stejně jako všechny ostatní panenky z téhle série -  rukavice: ty její jsou až k lokti, modrofialové, síťované a s modrozelenými knoflíčky (Ty jsou malované, jinak má přímo barevnou ruku - lze ji v případě potřeby prohodit s jakoukoli jinou rukou). I přes rukavice jí jsou vidět drápy.



A jako ostatní z téhle serie má k sobě Abbey mazlíčka, který je tak trochu pozměněný.



Malá mamutice Shiver  je z průhledného modrého plastu, nožičky má jako kopečky zmrzliny, ouška jako vafle, na hlavě má točenou zmrzlinu a úplně nahoře třešničku.




A protože u minulého článku s Sweet Screams Ghoulí jsem zapomněla vyfotit sladkou verzi Sira-Hoots-a-Lot, tak tady je. Nejdřív společně se Shiver


A ještě sám. Je z podobně modréhop průsvitného plastu, oči má jako spirálky, ouška jako želé bonbony a v zobáčku drží želé žížalku.






Žádné komentáře:

Okomentovat