středa 12. dubna 2017

Ever After High basic Cerise Hood (CZ)

První řada panenek Ever After High se dočkala několika reedic. Minimálně pěti, pokud vím (týká se to hlavně panenek Raven, Apple, Madie a Cerise, v menší míře i Cupid, Briar). Existují verze vyrobené v číně i verze z Inodésie, které se - postava od postavy - celkem podstatně liší.

Tady je krabice




A pokus o detail na boxart... s vetřelcem




Fotky krabice a následující fotka jsou fotky mojí první Cerise, ale detailní fotky už jsou většinou fotky nejnovější reedice, kterou jsem kupovala na předělání. Můžete si všimnou docela rozdílného výrazu v obličeji.







Cerise je dcera Červené Karkulky, takže hlavní její barvou je červená a jejímu oblečení vždy dominuje červený plášť nebo kapuca. A samozřejmě nesmí chybět ani košíček.




Cerise má tmavší pleť a je vyšší než ostatní - nemá jinak velké tělo ani chodidla, ale jen má delší nohy.

Tady je Cerise z jiné série vedle Apple, která má "běžnou" velikost


A tady je vedle Madie, která je naopak ještě menší, než ostatní



Má šedomodrá očka, šedé a hnědé oční stíny, šedorůžové rty se třemi zlatými tečkami.




Má hnědé vlasy s ofinkou s jemným šedým melírem




Na sobě má červeno-černé kostkované šaty, s krajkovými černo-stříbrnými středně dlouhými rukávy, dole střižené šikmo a ukončené dvouvrstvým černým kanýrem.




Přes šaty má široký hnědý pásek, jako by ze tří pásků, s třemi přezkami a řetízkem s ozdobou.




pásek je tak široký, že se vzadu zapíná na dva "knoflíčky"




Pod šaty má Cerise šedé "popraskané" legíny a vyšší kozačky, které stylem i barvou ladí k pásku.




Jak boty tak pásek jsou nádherné kousky, ale podle mého jim chybí detaily, trocha té barvy, aby dokonale ožily. A tak jsem se rozhodla to napravit. Vypadají pak takhle. Mimochodem, na fotce je tady ta moje původní Cerise - se starším typem obličeje. A můžete si všimnout, že má i mnohem víc šedých pramínků ve vlasech.






A přes šaty má pláštík s kapucí. Kapuce má vzadu díru na prostrčení vlasů.




K hlavě je přidělaná plastovým T na vršku hlavy.




Tahle skutečnost ovšem způsobovala u předchozího vydání veliký problém, protože předchozí Indonézská verze měla hlavu plnou odporného prosakujícího lepidla - které vzlínalo po plastových svorkách a dělalo na kapuci odporné fleky, které nešly ničím dolů. Navíc si všimněte, že nebyla procvaknutá jednou, ale celkem desetkrát.





Ale to naštěstí u téhle verze již nehrozí - v hlavě měla lepidla jenom trochu a bylo to takové celkem neškodné lepidlo.

A i kdyby ano, má tahle verze něco, co ty předchozí neměly - vlastní plastovou stříšku (nejspíš je ale hlavním účelem aby lépe držel tvar kapucy).




Plášť se u krku zapíná na stříbrný "řetěz"




ten je na jedné straně rozepínací. Má síťovanou červenou podšívku a je podkasaný.




Zezadu má potisk černých větví.




Jako každá everka z první serie má i Cerise prstýnek. Červený, s velkým "kamenem" (v krabici je pro jistotu přidělaný průhlednou gumičkou).



A k němu má černý náramek s přezkami. Mimochodem, Cerise nemá píchnuté uši a nemá tudíž náušnice, ale má ouška trochu špičatější než ostatní (nebudu prozrazovat proč, na to se můžete podívat v seriálu)


A kdyby někoho zajímalo, jak dopadla Cerise z fotek, o které jsem již na začátku napsala, že byla kupovaná na předělání, tak tady je její finální podoba - věštkyně.


2 komentáře:

  1. Krásný vetřelec :-) Má Ceriska novější víc ty ouška špičatější než ta původní nebo stejné? Ta plastová stříška je dobrý vynález, i jako nevědomá ochrana lepidla proti umaštění kapuce, moje starší Ceriska teda to měla přidělané jen na dvou místech, ne jak tvoje prošpikované, ale časem do toho taky pustilo lepidlo. Ale i tak ji mám pořád jako původní. Předělaná věštkyně vypadá zajímavě - budou detailnější fotky? :-) ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ano, Věštkyně dostane vlastní článek, až se k tomu dostanu ;)
      Jinak všechny cerisky mají stejné uši, krom té SDCC, která má ty "usní nástavce", nebo jak to nazvat.
      Já jsem kupovala Cerisky celkem 4 a tahle jediná to proteklé neměla. A je pravda, že ta první byla ze všeho nejhorší - nejmastnější i nejprocvakanější. Ale měla nejhezčí obličej, tak i tak má čestné místo ve sbírce :)

      Vymazat