čtvrtek 27. července 2017

Clawd Wolf + Garrott du Roque (CZ)


Nedávnos e mi konečně dostal do pacek Garrott - chrlič a přítel od Rochelle. Ovšem přišel ke mně až z druhé ruky, takže fotky v krabici (ani fotky Rochelle) nemám. Nicméně docestoval ke mně zhruba ve stejném čase i basic Clawd, který je také z duopacku a jehož vyvolenou také nemám nafocenou, tak mě napadlo, že jim věnuji společný článek - takovou trochu pánskou jízdu.

Takže začnu Clawdem - ten je starší a mám u něj i fotky krabice. 
Clawd je starší bratr Clawdeen, který chodí s Draculaurou - a jejich společné balení s názvem Forbitten Romance vyšlo v rámci série 2.0 neboli School's out.




Jen pro úplnost fotka Draculaury





A tady je Clawd




Pro Clawda to bylo jeho původní vydání a bývalo dobrým zvykem, že každý nově vydaný charakter k sobě má svého mazlíčka. V Clawdově případě to byla  Rockseena - něco mezi chrličem a buldokem.



 A tady už je Clawd a jeho tyrkysový stojánek.

s čepicí

a bez čepice (až po focení jsem si všimla, že ten Clawd, ktrého sjem fotila nemá pásek, takže... no, tady si ho prohlédněte. Je tyrkysový se zlatou sponou, vzadu má zapínání.)



Clawd má na hlavě tyrkysovou plastovou bekovku (ta je původně přidělaná v krabici). 'Cepice je vzorovaná a má dvě díry na uši.



 


A takhle vypadá Clawd bez ní. Má tlusté hnědé obočí (s vykreslenými jednotlivými tahy). Kolem očí má tmavší hnědou barvu, i když to asi nebudou zrovna oční stíny. Oči má krásně oranžovo-žluté.Rty má nabarvené poměrně nevýraznou barvou, ale o to jasněji mu z nich svítí dva vlčí špičáky.


Na hlavě má Clawd takový trochu zvláštní účes - větinu hlavy má téměř oholenou a má na ní jen plyš (přechází rovnou ve svérázné kotlety), jen uprostřed halvy má pruh krátkých hodně kudrnatých vlasů. 







V jednom uchu má obyčejnou zlatou náušnici




 Na sobě má Clawd bílou košili natištěným vzorem oranžových zkřížených kostí a s třemi nalepenými kovovými knoflíky (jo, to byly ještě doby, kdy Mattel nekašlal na detaily a neřešil všechno tiskem). Košile je v předu na suchý zip.



Přes košili má oblečenou zlatavou vestu s bílým "okousaným" límcem a kolem krku má uvázaný tyrkysový - taktéž okousaný - šátek s motivem černé kohoutí stopy. 





K tomu má Oblečeny obyčejné modré džíny s výrazným tyrkysovým lemováním




A těžké zlaté boty (s krásnou "špinavou" povrchovou úpravou a namalovanými tkaničkami - ach, kde jsou ty časy?)








A ve zlaté má i rozkošné hodinky (není to celý kruh, ani nemůže být, protože on nemá zápěstí ani pohyblivé, natož sundavací, takže jsou raději přichyceny gumičkou). 






Každou ruku má Clawd jinak napolohovanou a má takové malé drápky.




A teď ke Garrottovi - jak už sjem řekla, že z druhé (nebo spíš třetí, či čtvrté) ruky, takže žádné fotky krabice a žádná růže, kterou přinesl Rochellce. 

Takže tady je Garrott sám





Garrott je chrlič, stejně jako Rochelle, čili je, tak jako ona, vyroben z lehce průsvitného šedého mixu s černými a bílými flíčky. Ale je tmavší, než Rochelle. 

Má šedé obočí (i když má vlasy modrozelené) s vykreslenými jednotlivýými tahy. Má žlutozelené oči, šedé rty a z nějakého důvodu zelený pás přes oči, který mívají v MH světě většinou duchové. Může být chrlič mrtvý? Nebo to jsou jen kruhy pod očima, protože chrliči v noci nespí? Každopádně on, na rozdíl od Clawda, vypadá, že má oční stíny. Nebo přinejmenším linky.



Má modrozelené krátké nagelované vlasy na patku. Uši má chrličovsky špičaté a v jednom uchu má zlatou náušnici. 




Na soběmá Garrott černou "koženou" bundu se stojáčkem, z pod níž mu leze světle zelená košile (omlouvám se, foťák nějak špatně vzal barvy).



Přes to má u krku uvázanou červenou šálu s černými pavučinami a růžemi






Ovšem šála je malým červeným (alespoň že tak) plastovým T přidělána k bundě. Takže když to sundáte, tak tam zůstane díra. (A na téhle fotce je lépe vidět barva té "košile")



Ono se to, co má na sobě sicve tváří jako bunda přes košili, ovšem ve skutečnosti je to jen jeden kus - se zapínáním na zádech a s dírou na křídla.



Křídla má Garrot vražená do zad, kde na ně má díru, podobně jako Rochelle. Ovšem na rozdíl od ní jsou jeho křídla spojená v jeden kus. 





Navíc, jak můžete vidět, má pod bundou "rukávy" z igelitu, takže materiál bundy pravděpodobně barví - tak pozor na to.


K tomu má tmavě modré "džíny" s červeným lemováním a šedé boty s černými tkaničkami, které mají na vnější straněu paty růži se Skulette.




Jako správný chrlič má Garrott pařáty (na rozdíl od Clawda má obě ruce modelované v podstatě nastejno) 



Žádné komentáře:

Okomentovat