pondělí 24. července 2017

Dead Tired Frankie (CZ)

Dead Tired Frankie byla moje třetí Fran, kterou jsem si pořídila.

Tady jsou fotky původního vydání. Tehdy jsem ještě netušila, že Monsterek bude tolik a že je budu chtít všechny katalogizovat - takže tady jen společná fotka s Ghoulinkou.








A tady celá série (tedy, ta část, která byla dostupná u nás, tedy Ghoulia, Frankie, Draculaura a Cleo. Do sady patří ještě Lagoona a Clawdeen, které vyšly ve větším balení i s postýlkou a u nás se nikdy neprodávaly).









Loni vyšla reedice serie Dead Tired, ovšem pouze Frankie, Ula a Cleo - bez Ghoulinky a bez Lagoony a Clawdeen.

A tady je nová krabice







A tady ještě z boku, dohromady s Drákulkou





A tady detail na vnitřek krabice - je na něm sofa a je vidět noční lampičku od Cleo a křupky od Ghoulie.



A tady nová Frankie venku z krabice. Má sice přehrávač a hřebínek, ale oproti původní verzi jí chybí stojánek.



Tahle Frankie byla první s ofinkou. Má pěšinku na straně, z ní vedenou side ofinku a zbytek stažený do ohonu u ucha. Má svůj klasický bílý základ s pár černými pramínky po obvodu.Gumičku ve vlasech má černou.



Má světle růžové oční stíny s hnědou linkou, stíny pod očima má stříbrné a má tlumeně růžové rty. Ofinku má silně nagelovanou (ostatní v ní mají víc černých pramínků, to jen ta moje ji má téměř bílou).



Jako ostatní ze serie má na sobě pyžamo. To její je růžové s bílými puntíky a bílými volány.
 


Tričko je bílé tílko s modrým obhozením a s modrými ramínky. Na sobě má natištěný modrý stylizovaný blesk.



Stejné blesky má i na kalhotách. Ty jsou krom blesků černobíle svisle pruhované, pod kolena, nahoře v pase a dole na nohavicích mají široký lem ze stejné látky jako jsou šaty basic Frankie a v pase přišitou modrou stahovací mašličku.



K tomu má i ladící pásku přes oči - šikmé černo-bílé proužky s modrým lemováním.  Má ji přidělanou k hlavě malými plastovými T po stranách



A k tomu má, jako všechny z téhle série, chlupaté bačkůrky s obličejem. Ty její jsou jasně modré a mají v hlavě stříbrné šrouby. A upíří tesáčky.



 K tomu všemu má s sebou ještě hudební přehrávač s reproduktorem. Přehravač jde vyndat (v krabici je přidělán jen průhlednou gumičkou a nijak v repráku nedrží, je tam jen položený.




Navíc má reproduktor po straně spoje, na reproduktoru má jizvy/stehy a zezadu má konektor.






A na závěr ještě jednu fotku dohromady s Drákulkou.

 


Žádné komentáře:

Okomentovat