neděle 16. července 2017

Dead Tired Cleo (CZ)

Dead Tired Cleo byla moje druhá Cleo, kterou jsem si pořídila. 

Takže tady jsou fotky původní krabice



A tady celá série (tedy, ta část, která byla dostupná u nás, tedy Ghoulia, Frankie, Draculaura a Cleo. Do sady patří ještě Lagoona a Clawdeen, které vyšly ve větším balení i s postýlkou a u nás se nikdy neprodávaly).


A tady je samotná původní Cleo



Loni vyšla reedice serie Dead Tired, ovšem pouze Frankie, Ula a Cleo - bez Ghoulinky a bez Lagoony a Clawdeen.

A tady je nová krabice




A tady nová Cleo venku z krabice. Má sice lampičku a hřebínek, ale oproti původní verzi jí chybí stojánek.



Až do vydání Boo York to byla jediná bez ofiny - a Dead Tired a Boo York jsou jediné ze starých, které ofinu nemají (a těch nových je už rovnou pět, protože se to samozřejmě dělá lépe bez ofiny, že...). Takže vlasy má dlouhé až pod zadek (tady docela dobře vidět, jak strašně a nestejně jsou dole okudlané). Po straně hlavy má dva malé pramínky stažené dozadu.


Vlasy jsou černé, s pár hnědými pramínky a s třpytivými vlásky.


Cleo své krásné prohnuté obočí. Má stříbrně lesklé a světle fialové oční stíny s tmavší linkou, pod okem má stíny hnědé, ale ne moc výrazné a korálově červené rty. Diamant má světle modrý a má i své typické egyptské oční linky.



Jako ostatní ze serie má na sobě Cleo pyžamo. To její je žluto-tyrkysové s motivy obvazů.



Tričko je kratší, s žlutým lemováním a navíc oproti kalhotám má pár obvazů v žluto-zelené kombinaci.


Doplněno je jedním samostatným obvazem od zápěstí až skoro k rukávu. Na rozdíl od kalhot a trička nemá obvaz žluté obhození.



K tomu má kalhoty pod kolena, se žlutým širokým lemem, který má v předu našitou šňůrku.



K tomu má i ladící pásku přes oči - ladí barevně, ale vzor jsou jen šikmé proužky. Ale přes to má - na rozdíl od ostatních - natištěné dvě oči.  


Takhle to vypadá, když se jí stáhne přes oči (musí se odstřihnout, má ji přidělanou k hlavě malými plastovými T po stranách)


Nevím proč, ale ta moje má z obou stran na gumě od škrabošky hnědé fleky. Netuším od čeho.


Na rozdíl od ostatních má Cleo i šperk - v jejím případě je to jednoduchý zlatý "obojek".



A k tomu má, jako všechny z téhle série, chlupaté bačkůrky s obličejem. Ty její jsou světle tyrkysové a mají zlatou korunku. Navíc plazí hadí jazyk.



K tomu všemu má s sebou ještě noční lampičku ve tvaru pyramidy - protože jak všichni víme, Cleo se bojí tmy. Dá se otevírat, ale pozor na to při prvním pokusu ji zavřít se mi podařilo ohnout a málem ulomit držadlo - jsou tam po tom vidět bílé stopy.



Nakonec jen tak pro informaci - původní verze Cleo neměla v hlavě lepidlo, takže její zlaté pramínky šly celkem bez problémů vytahat pinzetou, nebo tak něčím, ale tahle verze má hlavu plnou lepidla, takže vytahat až tak dobře nejdou a spíš se přetrhnou, než co jiného.
Takže se možná spíš vyplatí je stříhat, nebo odřezávat žiletkou. Ale nakonec... po skoro hodině práce - tady je Cleo bez pramínků.




Žádné komentáře:

Okomentovat