středa 19. července 2017

Dead Tired Draculaura (CZ)

Dead Tired Draculaura byla moje třetí Ulka, kterou jsem si pořídila.

Tady jsou fotky původního vydání



Tenkrát jsem v obchodě objevila dvě různé varianty DT Drákulí - jedna má oči užší, jedna širší a i pozice srdíčka se liší - jedna ho má těsně pod okem, druhá výrazně níž. (Omlouvám se za kvalitu fotky, bylo to foceno starým špatným mobilem v blbě osvětleném krámě, zatímco na mě prodavačka křičela, že se tam fotit nesmí)



A tady celá série (tedy, ta část, která byla dostupná u nás, tedy Ghoulia, Frankie, Draculaura a Cleo. Do sady patří ještě Lagoona a Clawdeen, které vyšly ve větším balení i s postýlkou a u nás se nikdy neprodávaly).


A tady je samotná Draculaura, které jsem se pokusila dát vlasy dolů a zastřihnout. Ale pokud se chystáte tohle udělat, musíte dát pozor - ne všechny Drákulky mají vlasy stejně dlouhé - a pokud si na tohle nevyhmátnete nějakou s hodně dlouhými vlasy, tak to prostě bude vypadat špatně.


A tady pokus č. 2 s brutálně nagelovanými vlasy.




Loni vyšla reedice serie Dead Tired, ovšem pouze Frankie, Ula a Cleo - bez Ghoulinky a bez Lagoony a Clawdeen.

A tady je nová krabice





A tady detail na vnitřek krabice - je na něm sofa a je vidět noční lampičku od Cleo a křupky od Ghoulie.



A tady nová Ulka venku z krabice. Má sice DVD a hřebínek, ale oproti původní verzi jí chybí stojánek.



Tahle Drákulka byla první s krátkými vlasy. No, vlastně je jediná s pořádně krátkými vlasy. Ve předu má ofinu (nagelovanou a zarovnanou) a ostatní má rozdělené na půl a stažené do dvou culíčků. Má standartní černý základ s růžovými pramínky po obvodu.




Má světle růžové oční stíny s tmavší linkou a tlumeně růžové rty.





Jako ostatní ze serie má na sobě  pyžamo. To její je růžové s bílými puntíky a bílými volány.





Tričko je celé růžové, puntíky jsou jen na balonkových rukávech. Na spodník lemu trička i rukávků je bílý krajkový volánek, lehce nabíraný. Pod krkem má bílé krajkové fiží s černou mašlí.





K tomu má kalhoty pod kolena, dole lehce rozšířené a se stejným volánkem.Nahoře mají světle růžový lem (který si mohli klidně odpustit. nebo ho nechat v tom samém odstínu růžové jako zbytek).


K tomu má i ladící pásku přes oči - růžovou s bílými puntíky a s bílým okrajem.  





Má ji přidělanou k hlavě malými plastovými T po stranách




A k tomu má, jako všechny z téhle série, chlupaté bačkůrky s obličejem. Ty její jsou jasně růžové a mají netopýří křidélka. A upíří tesáčky.




K tomu všemu má s sebou ještěDVD s nadpisem "Scary Human Movies" ("Děsivéí lidské filmy"). Krabička je růžová, má tvar rakve a dá se otevírat.


Uvnitř jsou dva disky.  




Žádné komentáře:

Okomentovat