pátek 7. července 2017

Monster High Sweet 1600 Frankie (CZ)

K oslavě Draculauřiných 1600 narozenin vyšla speciální edice, kde jsou panenky oblečené na velkou slavnostní oslavu a každá k sobě má ještě jedny šaty, jako dárek pro oslavenkyni.

Frankie se ke mně dostala už vybalená, takže tentokrát žádné fotky krabice, ale tady je Frankie s celým svým vybavením.


Krom panenky a šatiček pro upírku má k sobě každá panenka z téhle serie (vyšly: Clawdeen, Frankie, Draculaura a Clawd - a tak trochu mimo tuhle serii ještě C.A. Cupid) lesklý klíč ve tvaru lebky, který se dá použít k nějaké online aplikaci.



Frankie má na sobě parádní šaty (ta moje je má už trochu jeté).


Vlastně je to černé body bez rukávů, na kterém jsou našité šaty přes jedno rameno a sukně.


Vršek je přiléhavý, lemovaný stříbrnou páskou,. přes jedno rameno je ramínko šatů se zdobením a druhé je jen průhledné, od bodíčka.


Sukně je černo-modro kostkovaný se stříbrnými a červenými liniemi, se stříbrným páskem v pase. Vrchní sukně je podšitá sítí, aby zůstala nadýchaná, jako balonová sukně, spodní tři sukýnky jsou z černého a modrého tylu.


K tomu má Frankie modro-černé, stříbrné sešívané boty - každá je jiná.



 
K sešívaným doplňkům patří i dva náramky - černé, se stříbrnými stehy, oba stejné. Frankie má trochu jiné ruce, než obvykle, stejné, jako třeba v Gloom Beach serii.



A do sady i stejné náušnice - každá jinak dlouhá



A celý outfit doplňuje jednoduchá stříbrná šitá kabelka ve tvaru blesku.


Frakie má tmavě červené rty a šedostřírbné a modré oční stíny.



Vlasy má ve složitém účesu a krom standartní černo-bílé kombinace v nich má i stříbrné lesklé pramínky. Pěšinku má hodně ze šikma, a pod ní má ofinku ke straně.


Zbytek vlasů má stažený do dvou ohonů. Jeden má stažený přes druhý, aby to udělalo takovou bouli.





A druhé šatičky, které má u sebe jsou černé, se stříbrným zdobením, se zvýšeným pasem a se zdobeným růžovo-černo-stříbrným pásem přes prsa a s bílou mašlí na levém ramínku.


Jsou sice pro Draculauru, ale sluší i Frankie


Žádné komentáře:

Okomentovat