sobota 15. července 2017

Dead Tired Ghoulia (CZ)

Dead Tired Ghoulia je jednou z mých nejoblíbenějších.

Byla také první Ghoulií, kterou jsem si koupila a patří mezi prvních pár monsterek, které jsem vůbec doma ubytovala. Ale tehdy jsem ještě netušila, že bude monsterek tolik, takže jsem nebyla úplně posedlá katalogizací, takže jenom jedna fotka krabice zepředu, dohromady s Frankie.


Nakonec jsem našla i fotky krabice samostatně. Asi už jsem posedlá byla.





A tady celá série (tedy, ta část, která byla dostupná u nás, tedy Ghoulia, Frankie, Draculaura a Cleo. Do sady patří ještě Lagoona a Clawdeen, které vyšly ve větším balení i s postýlkou a u nás se nikdy neprodávaly).


Loni vyšla reedice serie Dead Tired, ovšem pouze Frankie, Ula a Cleo - bez Ghoulinky a bez Lagoony a Clawdeen.

A tady je Ghoulinka s novou Frankie a Ulkou


A tady je Ghoulia


Je to její třetí vydání, vlasy má skoro stejné jako její basic verze - jen po straně má jeden kratší pramínek. Původně ho měla přišitý po straně k hlavě, vedený přes čelo trochu jako ofinku. Oproti původní verzi má pěšinku na druhé straně a méně tmavších pramínků.


 Má stejné "retro" brýle jako basic, jen v červené barvě. Brýle mají po straně malou Skulette. (tady na téhle fotce je dobře vidět ten kratší pramínek).


Pod brýlemi má Ghoulia své krásné prohnuté obočí. Má stříbrně lesklé a lehce růžové oční stíny a broskvově růžové rty. (v krabici měla brýle na obličeji, čili jí zůstaly malé otlaky, ale ty lze bez problémů odstranit dvojím či trojím přelitím horkou vodou).


Jako ostatní ze serie má na sobě Ghoulinka pyžamo. To její je bílé, s černými doplňky a s rudými skvrnami od krve. Naprosto dokonalé!

Triško je kratší, s černými stužkami po stranách, které mají připomínat šle - což spolu s červenou mašlí místo motýlka evokuje její šprtí styl.


K tomu má kalhoty pod kolena, s černo-červeno-bílým lemem a s krátkou černou sukýnkou.


Na rozdíl od ostatních nemá Ghoulia kalhoty na zapínání, ale má je jen natahovací.


K tomu má i ladící pásku přes oči s černým lemováním.



A k tomu má, jako všechny z téhle série, chlupaté bačkůrky s obličejem. Ty její jsou jasně červené a mají černé brýle ve stejném tvaru, jako má Ghoulia.


K tomu všemu měla Ghoulia ještě pytlík mozkových křupek "Brain Puffs" v papírovém obalu, kartičku a červený stojánek a hřebínek.

EDIT: Nakonec jsme jeden balíček mozkových křupek doma našla:


 

Žádné komentáře:

Okomentovat