pátek 14. dubna 2017

Brand Boo Students Batsy Claro (CZ)

Batsy Claro je jedna z posledních nových charakterů ve staré řadě. Vyšla v edici spolu s Isi Dawndancer a Kjersti Trollsøn.

Tady je v krabici






Batsy je dcerou ovocného netopýra (asi zcela nejvíc by jí odpovídal druh česky zvaný Listonos bílý nebo Vampýr bílý, v angličtině je to Honduran White Bat). Je bílá, s lehkým třpytivým nádechem do růžova (to je vidět mnohem více v reálu než na fotkách, kde se jeví v podstatě bílá) a jejímu oblečení a doplňkům dominují motivy banánových listů.



Jako jedna z mála monsterek má docela velká křídla (ne taková malinkatá jako třeba Rochelle). Křídla jsou čistě bílá, bez růžového perleťového lesku. Mají krásný a propracovaný tvar. Takhle vypadají zezadu (na fotce si můžete všimnou rozdílu v odstínech)


Takhle vypadají samostatně


Mají stejné čepy jako má Rochelle, CAM dračice a podobně - a Batsy má na zádech dvě díry, aby se do nich daly zastrčit.






A takhle vypadá Batsy bez nich


Batsy má velké hnědé oči, žluto zelené oční stíny a stejně žluto zelené rty lehce neobvyklého tvaru. Má i dva malé bílé tesáčky. Má zelené obočí (včetně domalovaných jednotlivých tahů). Na tvářích má žluté malování, pod očima bílé tečky a na kořeni nosu bílé čárky (které mají podle mě vyvolat dojem netopýrova čumáku) Na čele má žlutě orámovaný červený znak netopýra. Můžete si všimnout, že její obličej není úplně perfektní :(


Batsy má skoro bílé vlasy se světle zelenými pramínky



Na hlavě má čelenku, která vzorem odpovídá spleteným listům a v předumá bílého "trávového" netopýra.





Čelenka je v zadu na zapínání




A k hlavě ji má přicvaknutou dvěma plastovými T (na místech, kde jsou an to nechané díry. Bohužel je čelenka procvaknutá ještě na dalších třech místech, jak byla panenka přidělaná v krabici).



Náušnice mají stejného netopýra jako je na čelence. Bohužel jsou dost dlouhé a jakmile panence pohnete hlavou, tak dělají problémy a chytají se o křídla (na to se můžete kouknout na detailní fotce obličeje, kde jsem to zapomněla srovnat) 


Stejného netopýra můžeme vidět i na zeleném "trávovém" kufříku


Kufřík má krásné detaily "prolétaných listů" i po stranách. Jde otevírat.


Stejně zelené a z trávy spletené má Batsy i vysoké boty



Na sobě má Batsy overal s hodně krátkými kraťasy. Vršek je bez ramínek (resp. má jen průhledná ramínka) a široký kanýr. Je zelený s motivy vyplétaných listů. V pase je malý bílý stylizovaný netopýrek a tři zdrhnuté pásky tylu - růžový, černý a zelený.


Kraťasy jsou pestrobarevné.



K Batsy samozřejmě patří ještě deník a černý stojánek. Jako většina nových "basic" verzí nových charakterů nemá k sobě mazlíčka.







Žádné komentáře:

Okomentovat