pondělí 17. dubna 2017

Ever After High Winter Pixies Foxanne (CZ)

Poté, co jsem je tu marně vyhlížela už přes rok Ever After High Pixies  a už už jsem uvažovala, že si je objednám ze zahraničí za nemalý obolus, tak se tu najednou zjevily v Dráčikovi. A dokonce i ve slevě. Takže tady vám představuji "první vlaštovku": Foxanne.



Foxanne a Veronicub jsou dvě potvůrky z posledního Ever After High filmu "Epic Winter". Moc velkou roli tam nehrají, jen sem tam vypomůžou hlavní hrdince, obzvláště se zavazováním bot. Foxanne je sněžná liška, Veronicub je polární medvídě.





Krabice je velká jako ty novější krabice od "úsporných" edic Monsterek a Everek, ale potvůrky jsou tam přidělány výš, než normální panenky, takže to na první pohled nevypadá, že jsou o tolik menší.

Krabice má z boku ledové krystaly.


A krásně zpracovaný je i vnitřek krabice s ledovou plání a s Crystaliným zámkem v pozadí.


Takže k Foxanne:


Foxanne má bílou pleť, modré oči, modré a růžovooranžové stíny. I když má modré vlasy, černé řasy a jinak je bílá, má hnědofialové obočí. Na čele má růžové stínování - barva ve skutečnosti působí docela výrazným a brutálním dojmem (na boxartu to tak výrazně nepůsobí. Ve filmu má sice růžovou skvrnu výraznější, ovšem tam má Foxanne ofinku, takže to také není vidět). Rty má růžovooranžové a vytvarované do lehkého úsměvu. Na tvářích má namalované světle šedou barvou z každé strany tři fousky. Má černě namalovaný čumáček.


(Poznámka: to, co vypadá na fotce jako smítka prachu nejsou smítka, ale špatná barva. Vůbec je malba dost nekvalitní - a to jsem si vybrala tu nejlepší ze tří).

Vlasy má Foxanne modré, s pár bílými a blýskavými pramínky v pěšince. Je to průměrně kvalitní nylon. Má je sčesané do ohonu na pravé straně, ale ostříhané jsou tedy strašně. Několik pramínků je ustřižených jen o pár milimetrů za tím, kde má vlasy stažené, některé jsou dost dlouhé.


A takhle vypadá s rozpuštěnými vlasy.


Na hlavě má bílá "chlupatá" liščí ouška - a to i přesto, že má na hlavě ouška lidská.


Ouška nejsou na čelence, má je přímo v hlavě


Jsou na dvou čepech a asi by se daly vyndat, kdyby po tom někdo toužil, ale zůstala by po nich díra - a vzhledem k tomu, že na obrázku je vidět, že vlasů nemá zrovna moc, tak to asi bude vidět.


Kolem krku má "kožešinový límec" - je z perleťově lesklé umělé hmoty


Je vzadu rozdělený


A klidně sedí i na normálně velké Everky


Foxanne má na sobě dlouhé šaty. Takhle vypadají bez límce


Jsou v předu kratší, vzadu skoro až na zem. Jsou modré s růžovými liškami



ale zadní díl je jen modrý


Boty má kotníkové, růžové, s lištičkami, zespodu s nápisem EA



Tady je Foxanne bez šatů


Klouby má jen v ramenou a v kyčlích. Kolena nejsou ani cvakací. Ruce nejdou dát ani do strany, jen dopředu. Nohy naopak dovede dát od sebe víc než nové monsterky, takže je poněkud stabilnější. Ale i tohle je maximální poloha.


Tady je v porovnání s normální Everkou


Nožičky má malinké a dost prohnuté.



Tady v  porovnání s nohou od Blondie


Ručičky má každou jinak tvarovanou




Je opravdu škoda té pohyblivosti - kdyby alespoň v kolenou se hýbala! Ale takhle mi i za těch 150 korun, co stojí, přijde dost drahá - v podstatě žádné doplňky, s nikým si nemůže ani půjčovat šaty ani boty, vlasy nic moc kvalitní a šíleně okudlané, malování mizerné.

Žádné komentáře:

Okomentovat