úterý 14. března 2017

Ever After High Crystal Winter (CZ)

Crystal Winter


 Crystal Winter je dcera zimního krále z posledního Ever After High filmu "Epic Winter"



Na rozdíl od "basic" vydání dřívějších panenek k sobě Crystal nemá deníček, jen takovou malou kartičku. 


Ta má z druhé strany informace o "zimní růži", která je jednou z důležitých věcí ve filmu.

 
K zimní růži odkazuje i prsten určený pro holčičky, který je s Crystal v krabici.  Je modrý "krystalový", má "broušený" průhledný "dóm" a pod ním je stříbrná růže (v reálu není moc dobře vidět, na fotce není vidět skoro vůbec)


Nejdřív jsem si myslela, že průhledný krystal půjde odklopit, ale podle toho, jak to vypadá zespod, tak asi ne.


Takže tady už je: Crystal Winter


Crytal je jednou ze tří everkovských charakterů, kteří nemají "normální" barvu (ty zbylé dvě jsou Faybelle a Kitty - nebo pěti, pokud budeme počítat i "nepřirozeně růžovou" u Farrah a Bunny). Její pleť je lehce do růžovo-fialova. Má modré oči, oční stíny má světle modré a světle fialové a třpytkové, rty má růžové a perleťově lesklé. I když má světlé vlasy (bílo-modro-fialové), má hnědé obočí.


Jako dcera zimního krále má Crystal bílo-modrou "krystalovou" korunu.


Ta má po straně malé hřebínky, kterými by měla držet ve vlasech, ale i tak je pro jistotu přidělána k hlavě dvěma plastovými T a ještě průhlednou gumičkou.


A jako dcera krále má k sobě i žezlo-kouzelnou hůlku, která v příběhu také hraje důležitou roli.


Na sobě má Crystal jeden kousek oblečení - sice to vypadá jako bunda a sukně, ale jsou to šaty. Vršek je z lesklé látky, s tříčtvrtečními rukávy, které jsou lemovány světlezelenou kožešinkou, která je i na límci.


K tomu má dvě sukně - kratičkou svrchní sukni z duhově lesklého igelitu a pod ní modro-bílo-fialovou sukni ke kolenům.


Na té jsou bílé s flitry namalované vločky.


Boty má Crystal vysoké ke kolenům, v předu se šněrováním s bambulkami Jsou z perleťově lesklé bílé hmoty, která je lehce průsvitná, takže působí opravdu krásně ledově. Nahoře má namalovaný "kožíšek" světle zelenou barvou.


Podpatek je jako rampouch


Na první pohled to vypadá, že má Crystal na sobě legíny, ale ouha. Nemá. To jsou její nohy. Má je prostě napevno. Nejen namalované, ale dokonce i vzorované.


Jsou světlezelené, lehce perleťové, s vzorkem a s vločkami.


Ale abych jim nekřivdila - nohy nemá namalované, nohy má rovnou z barevného plastu, namalované má jen "kalhotky" - a to ještě barvou, která není úplně stejná jako barva nohou a ještě to není ani namalované dobře a na několika místech to má odřené (na několika dost nevhodných místech, chtělo by se dodat)


Vlasy má Crystal dlouhé až pod zadek, v základu bílé, ale v přední řadě je má světle zeleno-modré a v pěšince má ještě fialové pramínky


Vlastně je to celé stejný mix, jako má Monster High basic Twyla, ale ve výsledku je to kvůli bílým vlasům mnohem světlejší.


A tady ještě pro úplnost porovnání Twyly a Crystal - na první pohled, když jsem viděla Crystal v hračkárně, tak jsem myslela, že mají i stejnou barvu, ale Crystal je ve skutečnosti mnohem světlejší.



Takže když to shrnu: "speciální vydání k filmu" se projevuje jen tím, že má u sebe plastový prstýnek. Nemá deníček, stoánek, a krom koruny a žezla ani žádné doplňky - žádné prstýnky, náramky, náušnice, pásek, kabelka... Má na sobě jen jeden kus oblečení, i když by rozhodně bylo lepší, kdyby měla šaty a přes ně bundu. Nemá ani legíny, ale má nabarvené a ještě vzrované nohy. Shrnuto a podtrženo - Mattel šetří kde se dá a cena panenky tomu ani omylem neodpovídá (když vynechám to, že u nás se teda nedala sehnat ani omylem, tak původní cena byla asi 40€, já ji mám za polovinu a i to mi přijde dost).


Žádné komentáře:

Okomentovat