neděle 19. března 2017

Monster High Shriek Wrecked Gooliope Jellington (CZ)

Shriek Wrecked je pirátsko-námořnická po-rebootová serie, ve které vyšlo celkem 8 charakterů - tři v "normální edici" - Draculaura, Rochelle a Lagoona, jedna "extra" Dayna Jones, tři "budget" - Catrine, Gil a Clawdeen, a jedna velká Gooliope.

Gooliope má velkou krabici, ale je v ní skrčená stejně jako byla v původní verzi.



Chtěla bych říct, že tady je detail na boxart, ale on zabírá z větší části celou zadní stranu krabice.


Gooliope je velká. Opravdu velká, takže se mi skoro nevešla před moje fotící pozadí. Krom všech různých pirátských a námořnických motivů, které má na sobě, má - na rozdíl od své původní edice - modré vlasy. Její basic verze měla růžovo-žluté vlasy, což dohromady s její tmavě růžovou pletí byla docela vražedná kombinace.


Modré vlasy jí podle mě dost prospěly. Mají jasně tmavomodrou barvu a má je téměř do pasu, na konci lehce zatočené. Ovšem původní vlasy měla saranové, ale tohle je nylon (sice kvalitní, ale nylon). 


Gooliope má pěšinku na straně (v pěšince má pár žlutých a růžových pramínků) a jeden pramen má stažený u ucha průhlednou gumičkou. Pod tenhle pramen má schovanou zlatou čelenku s lodí.


Čelenka s lodí je naprosto úžasný. Je krásně detailní (má očíčko a zuby), ale z druhé strany je bohužel dutá (jak si můžete všimnout o dva obrázky dřív).



Stejně zlatá jako loď jsou i její náušnice. Ty mají tvar záchranného kruhu na lebkovém závěsu (mimochodem, ta lebka má námořnickou čepičku).


Gooliope má červenou rtěnku, velká modrá očka (trochu jiný odstín, než její basic verze), žluté a modré stíny a tmavě růžové obočí. V očích má dost zajímavý odlesk ;)


Na sobě má šaty bez rukávů s širokou dvojitou sukní. Vršek je látkový s potiskem, u krku má kanýr z černého tylu. Na bílém podkladu je modrá vlnovka se žlutými okraji, která se střídá s "roztékající se" červenou vlnovkou.


Přes to má v pase široký zlatý pásek a k němu přišitou černou sukni ke záchrannými koly, s potápěčskou helmou, a se stužkou s nápisem "BLOB" (to je napsáno i na záchranném kole a odkazuje to k jejímu původu).


Spodní sukně má stejný potisk jako vršek šatů a dole má černý tylový kanýr se zlatými třpytkami.


Stejně zlatou jako ostatní její doplňky má Gooliope i kabelku (je stejná jako kabelka od Vandaly - kotva s pirátskou lebkou a s řasami)


A stejně zlaté - s drobným červeným doplňkem - má i boty.


Vysoké kotníčkové botky má plné stékajících kapek, jako většinu věcí, co má k sobě. Navíc se zde objevuje motiv kroucené šňůry (resp. to spíš asi bude lodní lano) a platformu tvoří drahé kameny.


Trochu jsem si lámala hlavu, co že to má za podpatek, ale pak jsem se podávala zezadu a pochopila, že je to lebka na diamantu.



Žádné komentáře:

Okomentovat