čtvrtek 23. března 2017

Monster High Sweet Screams Ghoulia (CZ)

Po dlouhém a dlouhém hledání a všemožných peripetiích se mi podařilo získat jednu z posledních Ghoulinek, která mi scházela do sbírky (v současnosti mi chybí již jen SDCC a dvojbalení se Slo Moem)
Takže tady je - Sweet Screams Ghoulia, za niž musím poděkovat svým úžasným kamarádkám!

Série Sweet Screams se celá točí kolem "sladkých nočních můr", takže vše se točí kolem různých sladkostí a cukrovinek.

Ghoulia má tmavší modré vlasy s tmavě modrými pramínky. Vlasy má stažené do malého culíku po jedné straně obličeje a další část z druhé strany má stažené dozadu. Má i modré obočí (konečně!).  A má samozřejmě i pro Ghoulii nepostradatelné brýle - ty jsou celé světle modré, s domalovanými červenými detaily.


I nožičky mají namalované na červeno. Červenomodré má i náušnice s motivem červa.


A tady je její obličej bez brýlí. Stejně jako i ostatní Sweet Screams panenky má Ghoulia výrazné a neobvyklé líčení. Má "sladké" žluté a růžové stíny, u jednoho oka má i zajímavé malování řas a neobvykle malované má i oči. Obočí má jasně modré, rty červené.


Ve vlasech má čelenku z průhledného zeleného plastu s medvídkem a červy a s domalovaným růžovým mozkem.


Červeno-zelené má Ghoulia i boty. Stejně jako ostatní panenky z téhle série má každou botu jinou. Ty její jsou pantoflíčky na platformě z bublinek a želé červů a se "šněrováním" až pod kolena. Boty jsou ze zeleného průhledného plastu a jsou místy přestříkané na červeno.



Ve tvaru medvídka a v červeno-zelené kombinaci (s modrým uchem) je i její kabelka. Nedá se otevírat.


Modro-zelené želé s červem s červenými a modrými kuličkami má jako pásek.


Zelené červí želé má jako náramek. K tomu hezky sedí i černá "lékořicová" manžeta s červenými a modrými kuličkami.


Podobnou manžetu má i na druhé ruce. Sweet Screams Ghoulia má - stejně jako všechny ostatní panenky z téhle série má i Ghoulia rukavice - ty její jsou čistě černé a jen krátké. (Není to namalované, má přímo černou ruku - lze ji v případě potřeby prohodit s jakoukoli jinou rukou)

Černé bublinky s červenými a modrými má i na náhrdelníku.


Šaty má Ghoulia jednodílné - vršek je z černé pružné látky s lesklými vertikálními pruhy. Vršek má límeček z lakované lesklé látky - z jedné strany modrý, z druhé červený. Podobně má udělané i rukávy, jen barvy jsou prohozené. Sukně má několik vrstev. Svrchní je modrá, asymetrická, s červeno-žlutými potisky červů.


Spodní sukně je úzká, černá, jednoduchá a mezi tím jsou tři sukně z ocásaného tylu - dole černá a nad ní dvě modré.



(Ještě k ní patří malá cukrovinková verze její sovičky Sir Hoots-a-lot, kterou jsem ovšem zapomněla vyfotit, takže fotku dodám příště)

Co říci závěrem? Za sebe mohu říct, že se mi série Sweet Screams velice líbí. Je krásně detailní a promyšlená a Ghoulinka je moje neoblíbenější, takže za mě rozhodně palec nahoru.

A nakonec jedna "civilnější" fotka


Žádné komentáře:

Okomentovat