středa 15. března 2017

Ever After High Meeshell Mermaid (CZ)


Meeshell Mermaid je dcera malé mořské víly, ale po tatínkovi asi zdědila nohy.




Vzadu po straně můžeme vidět ještě další dvě postavy, které vyšly s Meeshell v sérii: Jillian Beenstalk (dcera Jacka z pohádky Jack a kouzelná fazole) a Nina Thumbell (dcera víly, která nyla maličká jako palec)


 Meeshell je mořská panna, ale nemá ocas, má jen sukni, která tak vypadá, ale zato je na ní spousta mořských potvůrek všude možně.


 Meeshell má jasně modré oči, růžové rty a růžovo-žluto-modré stíny. Co mě ale na ní trochu štve je to tlusté tmavé obočí.



Na straně tváře má dvě růžově hvězdičky a tři menší modré a přes část tváře má takový třpytkový pás. Mně osobně se to tedy moc nelíbí a asi bych jí to i sundala, ale to by šlo dolů i s těmi hvězdičkami a s částí oka a obočí.


Na hlavě má Meeshell něco jako korunu - je to z perleťově lesklé bílé hmoty a se zlatě nabarvenou perlorodkou (ovšem i ty perly jsou nabarveny na zlato). Pro ty, co by si s tím lámali hlavu, tak jsem v tom identifikovala větvičku korálu a několik hvězd a asi i sasanku. 


Ceké je to na čelence, kterou má Meeshel z jedné strany zastrčenou pod stočený pramen vlasů po straně a přidělané průhlednou gumičkou.



Vlasy má delší než do pasu, na pěšinku a na přední řadu má použitu magentu s menší příměsí světlejší růžové, zbytek je směs světle a tmavě fialové. Má je normálně rozpuštěné, jen po straně má stočený jeden pramínek.


Ze stejného materiálu jako je její čelenka jsou i její boty. Jsou krásně propracované, plné detailů, je škoda, že nejsou dobarvené. Podpatky jsou ve tvaru rybích ocasů, různě se tam objevují ještě mušle a perly.



 Šperků Meeshell moc nemá - nemá píchnuté uši, takže nemá ani náušnice, prstýnek také nemá, náramek má ovšem výrazný - zlatý s mořskou pannou.


 K tomu má Meeshell ještě takový ozdobný kus, který by se nejspíš dal nazvat nárameníky. Je to zlaté, jsou na tom motivy škeblím hvězdic a červeně zvýrazněný motiv korálu.


 Celkem hezky jí to sedí - dokud nezvedne ruku.


 Vzadu je to také zdobené a je to na zapínání "na jednu hvězdici"


Jediným dalším doplňkem je jednoduchá jasně modrá kabelčička s motivem mořského koníka, mušlí, škeblí a hvězdic.


Kabelka je oboustranná, nedí se otevírat, ale má nahoře díru.


Když se sundají nárameníky, vypadá Meeshelin oděv takhle.


Na první poheld to vypadá jako červená sukně a tričko, ale zdání může klamat. Jsou to šaty. Vršek (resp. jeho přední část) je z červeného pružného materiálu


Spodek je sukně u kolem zúžená a pak rozšířená, aby vypadala jako ocas. Je z pružného modrozeleného materiálu, který má z přední strany duhový potisk šupin. Navíc jsou tam všity dva kanýry z modrozelného tylu.


A zezadu ty šaty vypadají takhle.

Stojánek ani deníček Meeshell nemá, má jen malou kartonovou kartičku. 


Ještě bych upozornila na to krásné M na zadní straně kartičky










Žádné komentáře:

Okomentovat